Rüyada giden otobüs görmek

Rüyada giden otobüs görmek yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, kazancın yetmez olacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada giden otobüs gördüyseniz:

  • Sırları ifşa etmeniz durumunda duygusal anlamda sıkıntılı durumlar oluşabilir.

Rüyada otobüse binip gitmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada otobüsle hızlı gitmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada otobüsle geziye gitmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine işaret eder.

Rüyada otobüsde gitmek hayıflanacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada otobüsle bir yere gitmek yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada hacca gitmek için otobüse binmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, ağız tadının kaçacağına delalettir.

Rüyada otobüsle uzun yola gitmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada otobüsle umreye gitmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments