Rüyada otobüsle pikniğe gitmek

Rüyada otobüsle pikniğe gitmek hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine inanılır.

Rüyada otobüsle pikniğe gitmek gördüyseniz:

  • Kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Rüyada otobüsle pikniğe gitmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşlarla pikniğe gitmek kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada piknik gitmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pikniğe gitmek için hazırlanmak maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına işarettir.

Rüyada kalabalık pikniğe gitmek çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle pikniğe gitmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine inanılır.

Rüyada arabayla pikniğe gitmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına inanılır.

Rüyada pikniğe gidememek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments