Rüyada öten horoz görmek

Rüyada öten horoz görmek iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öten horoz gördüyseniz:

  • Aileniz veya evinizle ya da eski bir tanıdıkla ilgili beklenmedik eleştiri, haber, bilgi veya şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada öten horoz görmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine tabir olunur.

Rüyada öten muhabbet kuşu görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öten baykuş görmek fakirliğinin biteceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada öten keklik görmek tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına inanılır.

Rüyada öten kanarya görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada öten kuşlar görmek kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada horoz tutmak ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine delalet eder.

Rüyada horoz veya tavuk görmek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments