Rüyada avuç içinin yara olduğunu görmek

Rüyada avuç içinin yara olduğunu görmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuç içinin yara olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirebilir veya sevildiğinizi anlayacağınız olaylar yaşayabilirsiniz ya da aşk hayatınızda olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada avucunda yara görmek rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada avuç içi yarası görmek kalbini tekrar hayata açacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine işarettir.

Rüyada avucunun içinde yara görmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine delalet eder.

Rüyada avuç içinin yara olduğunu görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Rüyada avuçta yara görmek yeni bir eve taşınılacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına işaret eder.

Rüyada avuç içinde yara görmek rakiplerini geride bırakacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içi yara görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir avuç kağıt para görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, büyük bir karar verileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments