Rüyada örümcek ellemek

Rüyada örümcek ellemek çok güzel çalışmalar yapacağına, iyi geçineceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine işaret eder.

Rüyada örümcek ellemek gördüyseniz:

  • Bir mal alışından kaynaklanan sorun yüzünden akrabalarınız ile aranız açılabilir.

Rüyada örümcek ellemek kazancın katbekat artacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın bacağını ellemek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada göğsünü ellemek aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalettir.

Rüyada bir kadını ellemek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada bulut ellemek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine tabir olunur.

Rüyada çamuru ellemek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına tabir olunur.

Rüyada kedi ellemek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine delalet eder.

Rüyada çiğ et ellemek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, yazgısının güzelleşeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments