Rüyada orucunu bilmeyerek bozmak

Rüyada orucunu bilmeyerek bozmak neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, büyük bir kazanca sahip olacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına yorulur.

Rüyada orucunu bilmeyerek bozmak gördüyseniz:

  • Hemen hemen her şeyi başarabilir konumdasınız.

Rüyada başkasının oruç bozduğunu görmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalettir.

Rüyada birinin oruç bozduğunu görmek güzel günler geçireceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada zamansız oruç bozmak yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, büyük bir proje ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruç bozduğunu görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada orucunu bilerek bozmak kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada oruçlu iken orucu bozmak ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına delalettir.

Rüyada oruç bozmak maddi anlamda güç kaybedeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada orucunu bilmeyerek bozmak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments