Rüyada oruçlu olduğunu unutup yemek yemek

Rüyada oruçlu olduğunu unutup yemek yemek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, her daim allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada oruçlu olduğunu unutup yemek yemek gördüyseniz:

  • Gereken teşebbüsü yapmaktan çekinmezseniz maddi durumunuzu son derece düzeltmeniz olasıdır.

Rüyada oruçluyken unutarak yemek yemek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada oruçlu olduğunu unutarak yemek yemek yeni bir yol çizileceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada orucu unutarak yemek büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, çok daha fazla adım atacağına delalettir.

Rüyada unutarak orucu yemek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçken unutup yemek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada orucu unutup yemek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada oruçluyken unutarak bir şey yemek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına yorulur.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Serhat

Selamunaleykum ben rüyamda 2 defa aynı günde unutarak orucumu bozdugumu gordum
Rüyamın manası nedir

Öylesine biri

Ben rüyamda birisi salata hazırlarken yeşil tatlı bir biberi alıp ısırıyordum ardından oruç olduğumu hatırlayıp tükürüyordum bunu açıklayabilir misiniz