Rüyada oruçluyken unutarak yemek yemek

Rüyada oruçluyken unutarak yemek yemek herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına inanılır.

Rüyada oruçluyken unutarak yemek yemek gördüyseniz:

  • Sizi bayıltabilecek kişi veya olay azdır.

Rüyada orucu unutarak yemek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada unutarak orucu yemek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada oruçken unutup yemek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, kendisini yıpratacağına delalettir.

Rüyada oruçluyken unutarak bir şey yemek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına alamet eder.

Rüyada orucu unutup yemek bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine tabir olunur.

Rüyada unutup oruç yemek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada oruç olduğunu unutup yemek allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments