Rüyada oruçlu iken zeytin yemek

Rüyada oruçlu iken zeytin yemek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, işinden uzaklaşacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken zeytin yemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği tavsiyeler sadece kendi plan, program ya da çıkarları dahilinde yapılmış olabilir.

Rüyada oruçlu iken zeytin yemek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken kiraz yemek oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken ekmek yemek nazara geleceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada oruçlu iken tatlı yemek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken lokum yemek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken bilmeden yemek yediğini görmek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, hedeflere ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada oruçlu iken incir yemek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, emellere ulaşılacağına delalettir.

Rüyada oruçlu iken hurma yemek sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments