Rüyada oruçlu iken muz yemek

Rüyada oruçlu iken muz yemek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, asık yüzlerin güleceğine, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada oruçlu iken muz yemek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizden şüphe duyan kişileri haksız çıkartmalısınız.

Rüyada oruçlu iken muz yemek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına işarettir.

Rüyada oruçlu iken şeftali yemek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine yorulur.

Rüyada oruçlu iken şeker yemek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken ceviz yemek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada oruçlu iken yeşil elma yemek yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, sorunlarının sona ereceğine işaret eder.

Rüyada oruçlu iken bir şeyler yemek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken hurma yemek rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken lokum yemek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments