Rüyada oruçlu iken oruç bozmak

Rüyada oruçlu iken oruç bozmak görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına alamet eder.

Rüyada oruçlu iken oruç bozmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize sımsıkı bağlı kalacaksınız.

Rüyada oruçlu iken oruç bozmak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken orucu bozmak kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada oruçlu iken bir şey yediğini görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yediğini görmek dertlerine derman bulacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada oruçlu iken unutup su içmek kazancın arttırılacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada oruçlu iken baklava yemek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, maddi anlamda çok ileri gidileceğine alamet eder.

Rüyada oruçlu iken bilmeden yemek yediğini görmek düşman olduklarının anlaşılacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken elma yemek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments