Rüyada oruçlu iken adet olmak

Rüyada oruçlu iken adet olmak sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu iken adet olmak gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz arasında hastalık ya da herhangi bir sıkıntı verici durum olabilir.

Rüyada oruçlu iken adet olmak büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, işinde büyük başarılar alacağına delalettir.

Rüyada adet iken namaz kılmak problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine işarettir.

Rüyada hamile iken adet olduğunu görmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, makamında en yüksek noktaya erişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile iken adet görmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına rivayet eder.

Rüyada oruçlu iken orucu bozmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına işaret eder.

Rüyada oruçlu iken su içmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine delalettir.

Rüyada oruçlu iken portakal yemek dünyevi hayatını garanti altına alacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada oruçlu iken fındık yemek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments