Rüyada hamile iken adet görmek

Rüyada hamile iken adet görmek üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, art niyetli kişilere uyacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile iken adet gördüyseniz:

  • İstediğiniz bir işe kavuşmak üzeresiniz.

Rüyada hamile iken adet görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine alamet eder.

Rüyada hamile iken adet olduğunu görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken adet olmak uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada adet iken namaz kılmak daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile iken bebek emzirmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada hamile iken hamile olduğunu görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamileyken adet kanı görmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada hamileyken adet olmak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments