Rüyada oruçken sakız çiğnemek

Rüyada oruçken sakız çiğnemek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, idealist kimse olacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına tabir olunur.

Rüyada oruçken sakız çiğnemek gördüyseniz:

  • Hayatın size sunduklarından keyif almaya bakmalısınız.

Rüyada oruçlu iken sakız çiğnemek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada oruçken sakız çiğnemek üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada oruçlu sakız çiğnemek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kenger sakızı çiğnemek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine tabir olunur.

Rüyada ağızda sakız çiğnemek ters giden olayların düzeleceğine, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına delalet eder.

Rüyada çilekli sakız çiğnemek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, kendisini işine veremeyeceğine işarettir.

Rüyada namaz kılarken sakız çiğnemek hayatında yokluğun başgöstereceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada naneli sakız çiğnemek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments