Rüyada oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek

Rüyada oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, onları tebrik edeceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına inanılır.

Rüyada oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek gördüyseniz:

  • Kendinize karşı da dürüst olun.

Rüyada oruçluyken unutarak bir şey yemek yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine tabir olunur.

Rüyada oruç olduğunu unutup bir şeyler yemek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken unutup yemek yemek çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada oruç olduğunu unutup yemek kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine inanılır.

Rüyada oruçlu olduğunu unutup yemek yemek büyük bir sorun oluşacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada orucu unutup yemek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada unutup oruç yemek iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada orucu unutarak yemek günahlarından tövbe etmeye, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments