Rüyada orman ve su görmek

Rüyada orman ve su görmek emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada orman ve su gördüyseniz:

  • Genel zamanların aksine, hiçbir gerçek dost doğruyu işitmek istemiyor olabilir.

Rüyada orman içinde su görmek yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına alamet eder.

Rüyada orman ve su görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil orman ve su görmek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine işarettir.

Rüyada ormanda su görmek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ormanda avlanmak daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karlı orman görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel bir orman görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada orman ve nehir görmek onlardan fayda göreceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Hacer

Rüyada annem eşim ve ölen babam ile bir otobüse binip kısa bir yolculuk yaptıktan sonra ışıldayan ortasında berrak bir nehir akan su olan ormanda duruyoruz orda bir sofra var balık ve yeşillik limon var babam farklı taraftan elinde bastonu ile gelip sofraya oturuyor ben annem eşim nehirin basından geçerek sofraya geliyoruz yalnız nehirin basında üç kişi var oyun gibi birsey oynuyorlar eşim oturacakken vazgeçiyor sonra sofrada yemek yiyoruz

Hazal ipek

Merhaba ben rüyamda orman ve çok su gördüm o ne anlama gelir..