Rüyada avucunda yazı görmek

Rüyada avucunda yazı görmek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, günden güne kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada avucunda yazı gördüyseniz:

  • Hırslı yaklaşımlarınızın olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada avuç içinde yazı görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına işaret eder.

Rüyada avucunda yazı görmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada avucuna yazı yazmak üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine işarettir.

Rüyada avuç içine yazı yazmak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuca yazı yazmak insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine delalettir.

Rüyada avuç içinde kuran yazısı görmek helal kazanç elde edeceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada avuç içini siyah görmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına işarettir.

Rüyada başkasının avuç içini öpmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments