Rüyada ördek ve kaz görmek

Rüyada ördek ve kaz görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, onlara hayrının dokunacağına, çok kötü günler yaşayacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, güzel işlere imza atacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ördek ve kaz gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden veya konuşmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada ördek ve kaz görmek sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine rivayet eder.

Rüyada kaz ve ördek yavrusu görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına delalettir.

Rüyada kaz yada ördek görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, toparlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaz ördek tavuk görmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada ördek kaz görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaz ve yumurta görmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan kaz yakalamak eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaz yumurtası görmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments