Rüyada avuç içinde kıl görmek

Rüyada avuç içinde kıl görmek zor durumlara düşüleceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, sayılacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına alamet eder.

Rüyada avuç içinde kıl gördüyseniz:

  • Herşey yoluna gireceği için çok fazla tepki vermemenizde fayda var.

Rüyada avucunun içinde kıl görmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına işarettir.

Rüyada avuç içinde kıl görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada avuç içinde kıl çıktığını görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine inanılır.

Rüyada avuç içinde kına görmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada avucunun içinde ateş görmek sakin ve güzel bir hayat süreceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine işarettir.

Rüyada avuç içinde toprak görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine inanılır.

Rüyada avuç içinde saç görmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada avuç içinde su görmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments