Rüyada avuç görmek

Rüyada avuç görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına inanılır.

Rüyada avuç gördüyseniz:

  • Biraz iniş çıkışlı bir seyir izlese de, belli plan, proje ya da hedeflerinizden sapmamalı ya da vazgeçmemelisiniz.

Rüyada avuca kına yakmak yeni bir hayat kurulacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içinde kıl çıktığını görmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada avuç içine yazı yazmak maddi sorunlarının artacağına, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada bir avuç altın görmek yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, adını herkese duyuracağına rivayet eder.

Rüyada avuç içini görmek hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına inanılır.

Rüyada başkasının avuç içini görmek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada avuç içi görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada başkasının avuç içini öpmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments