Rüyada omzunda halı taşımak

Rüyada omzunda halı taşımak yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, güzel günlere kavuşacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, sorunlarının son bulacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine delalet eder.

Rüyada omzunda halı taşımak gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalabileceğiniz bir problemi politik yollardan çözmelisiniz.

Rüyada omzunda halı taşımak kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, adeta sinirden küplere bineceğine yorulur.

Rüyada birini omzunda taşımak bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak halı taşımak kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, başına uğursuzluklar geleceğine işarettir.

Rüyada sırtında halı taşımak onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, kişinin hayatında amaçları doğrultusunda ve doğru bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada halı taşımak manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin omzunda oturmak olmayacak hayallere kapılacağına, fakirlik yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek omzu görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin omzuna yatmak dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments