Rüyada ölüyü diri ama hasta görmek

Rüyada ölüyü diri ama hasta görmek iyi bir kariyer edineceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü diri ama hasta gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girebilirsiniz.

Rüyada ölüyü diri ama hasta görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize işarettir.

Rüyada ölüyü diri ve hasta görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine işarettir.

Rüyada namaz kılmaya çalışmak ama kılmamak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, büyük bir hastalıktan dönüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ama evlenememek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına delalettir.

Rüyada hamama gitmek ama yıkanmamak ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, belalı insanlara denk geleceğine alamet eder.

Rüyada bağırmak ama sesi çıkmamak yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine işarettir.

Rüyada su içmek ama doymamak emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ama beğenmemek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments