Rüyada ölüyü askere göndermek

Rüyada ölüyü askere göndermek her işi ile daha çok ses getireceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına, çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine inanılır.

Rüyada ölüyü askere göndermek gördüyseniz:

  • Bilginizi kişisel çıkarlarınız için kullanmayın.

Rüyada ölüyü askere göndermek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını askere göndermek müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisini askere göndermek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına işarettir.

Rüyada eşini asker göndermek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakınını askere göndermek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, iflasın eşiğine geleceğine inanılır.

Rüyada babayı askere göndermek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini askere göndermek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini askere göndermek onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments