Rüyada ölüye yorgan vermek

Rüyada ölüye yorgan vermek hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine inanılır.

Rüyada ölüye yorgan vermek gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize önem vermeniz önemli fırsatların önünü açabilir.

Rüyada ölünün elinde yorgan görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye yorgan örtmek sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün üstüne yorgan örtmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına delalettir.

Rüyada ölünün üzerine yorgan örtmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine işarettir.

Rüyada ölüye yorgan vermek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüden yorgan almak hırsızlık yapacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan yüzü dikmek hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına delalettir.

Rüyada yorganı görmek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments