Rüyada ölüye yiyecek vermek

Rüyada ölüye yiyecek vermek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye yiyecek vermek gördüyseniz:

  • konularda mükemmel anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada ölüden yiyecek alıp yemek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, sevinç gözyaşları dökmeye yorulmaktadır.

Rüyada ölüye yiyecek vermek işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine rivayet eder.

Rüyada ölüden yiyecek almak aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada bir ölüden yiyecek almak mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada ölü birine yiyecek vermek sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birinden yiyecek almak aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, onları gücendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yiyecek görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada donmuş yiyecek görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments