Rüyada bir ölüden yiyecek almak

Rüyada bir ölüden yiyecek almak büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, dış ticarete atılacağına, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına inanılır.

Rüyada bir ölüden yiyecek almak gördüyseniz:

  • Hayatınızda istikrar sağlamak için sizi yavaşlatan kişilerle aranıza mesafe koymanız gerekebilir.

Rüyada ölü birine yiyecek vermek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, büyük mutluluk duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinden yiyecek almak sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, alacaklarını tahsil edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölüye yiyecek vermek umutlarının biteceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada ölüden yiyecek almak zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada ölüden yiyecek alıp yemek çok büyük bir işe girileceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine inanılır.

Rüyada bir ölüden yiyecek almak onurlu bir hayat süreceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına alamet eder.

Rüyada yiyecekte kurt görmek sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada küflenmiş yiyecek görmek aileden ayrı kalınacağına, itibarının ve makamının artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments