Rüyada ölü birinden yiyecek almak

Rüyada ölü birinden yiyecek almak harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine delalet eder.

Rüyada ölü birinden yiyecek almak gördüyseniz:

  • Akşama doğru saatlerden itibaren takıntılı düşünceler ön plana çıkabilir.

Rüyada bir ölüden yiyecek almak dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada ölü birinden yiyecek almak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden yiyecek alıp yemek üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada ölü birine yiyecek vermek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüye yiyecek vermek işlerin aksamayacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına inanılır.

Rüyada ölüden yiyecek almak rüya sahibinin işlerinin açılacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına rivayet eder.

Rüyada yiyeceklerin kurtlandığını görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yiyeceğin kurtlandığını görmek okul gibi hayratlar yaptırılacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments