Rüyada ölüye battaniye vermek

Rüyada ölüye battaniye vermek kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, iyi anlaşacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine delalettir.

Rüyada ölüye battaniye vermek gördüyseniz:

  • Bilginizi, yeteneklerinizi, hizmetlerinizi veya fikirlerinizi paylaşarak potansiyeli olan bir kişi üzerinde olumlu etki yaratabilirsiniz.

Rüyada ölüye battaniye vermek küskünlüklerin oluşacağına, elde edilen nasibin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün üzerine battaniye örtmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün üstüne battaniye örtmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü battaniyeye sarmak rahat edileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada battaniye katlamak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada turuncu battaniye görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada iple battaniye asmak kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işaret eder.

Rüyada üzerine battaniye örtmek atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments