Rüyada attan süt sağmak

Rüyada attan süt sağmak yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada attan süt sağmak gördüyseniz:

  • Bağlar güçleniyor veya yalnız olanlar yeni kişilerle bir araya geliyorlar.

Rüyada attan süt sağmak onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, bir hastalığa maruz kalacağına rivayet eder.

Rüyada atın sütünü sağmak karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada at sütü sağmak işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada manda sütü sağmak böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi memesinden süt sağmak dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada deveden süt sağmak ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, sermaye elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kedi sütü sağmak çalışıyorsa terfi alacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına işarettir.

Rüyada göğsünden süt sağdığını görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Meral

Rüyamda bir atin bana saldırdığını ve ondan kurtulmak için kapıyı kapattigimi gördüm. Sonra bir yere gittiğimizde attan bazı insanların süt sağdığını ve bu atların bagirmamasi için ağızlarını yarım bantla bağladıklarını gördüm bunu sonradan biz de yapıyorduk ama ben sağmadım sadece orda bekliyordum .