Rüyada deveden süt sağmak

Rüyada deveden süt sağmak deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, çok istediklerinin allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada deveden süt sağmak gördüyseniz:

  • Acele etmezseniz, size sunulanı yerine getirmeniz gerekebilir.

Rüyada deveden süt sağmak para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine alamet eder.

Rüyada deve sütü sağmak tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine delalettir.

Rüyada deve sağmak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine rivayet eder.

Rüyada kadın memesinden süt sağmak kötülüklerden uzaklaşacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına yorulur.

Rüyada kendi göğsünden süt sağmak bir dediğini iki etmeyeceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine yorulur.

Rüyada inek sütü sağdığını görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada insan sütü sağmak allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi memesinden süt sağdığını görmek ticarette şansının düşeceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments