Rüyada ölünün kucağında olmak

Rüyada ölünün kucağında olmak hayallerin yarıda kalacağına, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, sorunların çözüleceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize, işlerde aksilikler yaşanacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, içine büyük bir huzurun dolacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün kucağında olmak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Rüyada ölüyle kucaklaştığını görmek büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalet eder.

Rüyada ölü bebeği kucağa almak kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü kucağında taşımak ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün kucağına oturmak verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına delalet eder.

Rüyada bir ölüyü kucağında taşımak geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birini kucağına almak ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzücü olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün kucağında bebek görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına delalet eder.

Rüyada ölünün kucağında olmak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Saliha

Rüyamda ölmüş dayım beni arkadan bana sarılmıştı bende öylece kucağında oturmuştum gelen geçen beledye arbaları izliyorduk fakat büyük dayım kardeşini götürmek istiyordu inat etip gitmemeye direniyordu

Anonim

Rüyamda ölmüs olan komsum beni kucagina Aldi ve camdan disardaki cenazeyi bana gösterdi.