Rüyada ölünün kucağında bebek görmek

Rüyada ölünün kucağında bebek görmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, kendisini allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine alamet eder.

Rüyada ölünün kucağında bebek gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız zor durumlarınızda ailenizden destek görmeniz mümkündür.

Rüyada ölü bebeği kucağa almak bolluk ve berekete kavuşacağına, büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Rüyada ölünün kucağında bebek görmek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine tabir olunur.

Rüyada ölü birinin kucağında bebek görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün kucağında olmak ikinci bir şans vereceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü birini kucağına almak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada ölünün kucağına yatmak yurtdışına gidileceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ölüyü kucağında taşımak böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyü kucağına almak ruhunun dinleneceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments