Rüyada ölüyle kucaklaştığını görmek

Rüyada ölüyle kucaklaştığını görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, içsel güvensizliklerinize, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, iş hayatında çok büyük kar edileceğine alamet eder.

Rüyada ölüyle kucaklaştığını gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız olmamanız gerektiği kadar hassaslaşarak birilerine bağlanma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Rüyada ölüyle kucaklaştığını görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada ölü bebeği kucağa almak aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün kucağında bebek görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü kucağına almak yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına yorulur.

Rüyada ölü birinin kucağında bebek görmek ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü kucağında taşımak eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine işarettir.

Rüyada bir ölüyü kucağında taşımak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine işarettir.

Rüyada ölünün kucağında olmak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments