Rüyada ölünü elini öpmek

Rüyada ölünü elini öpmek düşmanından kurtulmaya, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine delalettir.

Rüyada ölünü elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ters düşmek yerine, fikirlerini can kulağıyla dinlemenizin size farklı şekillerde katkıları olabilir.

Rüyada ölülerin elini öpmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına delalet eder.

Rüyada ölü adamın elini öpmek maddi sıkıntısı olmayacağına, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü dedenin elini öpmek rahat bir hayat sağlayacağına, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü yakınının elini öpmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada ölünün el öpmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına yorulur.

Rüyada ölü insanın elini öpmek kısmetlerin günden güne artacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ölü babanın elini öpmek ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine rivayet eder.

Rüyada ölü bir kişinin elini öpmek maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments