Rüyada ölü dedenin elini öpmek

Rüyada ölü dedenin elini öpmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü dedenin elini öpmek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde önemli bir yumuşama var.

Rüyada ölü dedenin elini öpmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına işarettir.

Rüyada ölmüş dedenin elini öpmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş dedesini elini öpmek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen dedesinin elini öpmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada yaşlı bir dedenin elini öpmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada ölen dedenin elini öpmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine işarettir.

Rüyada yaşlı dedenin elini öpmek huzurunun yerinde olacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada dedesinin elini öpmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments