Rüyada atlet satın almak

Rüyada atlet satın almak yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, kendi patronu olacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalet eder.

Rüyada atlet satın almak gördüyseniz:

  • Tatmin edici görünmeyen ilişki veya anlaşmaları gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada atlet satın almak hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine işaret eder.

Rüyada erkek atleti görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, kafasının boşalacağına işarettir.

Rüyada beyaz atlet görmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yeni atlet almak dargınların da yeniden bir araya geleceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine işarettir.

Rüyada yün atlet görmek parasını dikkatli harcayacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına yorulur.

Rüyada yıkanmış atlet görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeği atletle görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yırtık atlet görmek kendisini allah’a yakın hissedeceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nuray kasacı

Rüyamda kendi atletlerimi pazarda görüyorum yanımdaki tanıdığım birine diyorum ki bunlar tamir edilecek