Rüyada beyaz atlet görmek

Rüyada beyaz atlet görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, galibiyet kazanacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz atlet gördüyseniz:

  • Sempatikliğinizi korumalı, politik olmalı, yüzleşilmesi gereken durumlardan kaçınmalısınız.

Rüyada beyaz atlet giyen birini görmek projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada yırtık beyaz atlet görmek hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz atlet külot görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, sevaplarıyla allah’ın sevgisini kazanacağına işaret eder.

Rüyada beyaz atlet vermek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada beyaz atlet giymek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz erkek atleti görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz atlet çıkarmak dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz atlet hediye etmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments