Rüyada ölümsüzlük suyu içmek

Rüyada ölümsüzlük suyu içmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölümsüzlük suyu içmek gördüyseniz:

  • Biraz zaman ayırmanız belli konularda istediğiniz sonuçları elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada ölümsüzlük suyu içmek kısmetli kapıların açılacağına, kendisiyle de gururlanacağına tabir olunur.

Rüyada dualı su içmek göğüs germek zorunda kalınacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalet eder.

Rüyada ölü elinden su içmek işlerin rast gideceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada tatsız su içmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Rüyada çeşmeden kana kana su içmek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine yorulur.

Rüyada incir suyu içmek sağlığının yerine geleceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğuna su içmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına yorulur.

Rüyada akan sudan su içmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments