Rüyada tatsız su içmek

Rüyada tatsız su içmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, yüzüne kan geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tatsız su içmek gördüyseniz:

  • Biraz romantizm aşk hayatınızda mucizeler yaratabilir.

Rüyada tatsız su içmek bereketin ve karın artacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine rivayet eder.

Rüyada tatsız bal yemek kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tatsız karpuz yemek zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına alamet eder.

Rüyada tatsız yemek yemek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada tatsız kavun yemek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına yorulur.

Rüyada tatsız çilek yemek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada tatsız şeker yemek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tatsız incir yemek çok büyük üzüntüler duyacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments