Rüyada yakının selasını duymak

Rüyada yakının selasını duymak çok kötü olaylar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, ana baba dualarının alınacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, mutlu olacağına, rızık elde edeceğine inanılır.

Rüyada yakının selasını duymak gördüyseniz:

  • Yükleriniz giderek ağırlaşıyorsa bazı konuları yeniden planlamanız gerekebilir.

Rüyada yakının selasını duymak çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi selasının okunduğunu duymak tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cuma selası duymak eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, servet sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada birinin selasını duymak sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada kendi selanı duymak mutlu günlerin yaşanacağına, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının selasını duymak sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi selasını duymak parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada ölü selası duymak bolluk ve bereket elde edeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Cafer

Şuan yaşayan birinin selasinin okunduğunu duyup bende o selayi tekrar ettiğimi gordum