Rüyada oluk oluk kan görmek

Rüyada oluk oluk kan görmek sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine, kalp kıracağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada oluk oluk kan gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası yaşam standardınızın zorlanması anlamına gelebilir.

Rüyada oluk oluk kan görmek çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, sıhhat ve moral bulacağına alamet eder.

Rüyada su olukları görmek acıların ve gözyaşının dineceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada oluktan su içmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, daha çok iş yapacağına alamet eder.

Rüyada su oluğu görmek çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada çatı oluğu görmek dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada oluk görmek bazı sağlık sorunları yaşanacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet eder.

Rüyada damardan kan vermek fesada bulaşacağına, aklına giren şeytana uyacağına tabir olunur.

Rüyada burun kan görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments