Rüyada kirmizi ve yeşil elma görmek

Rüyada kirmizi ve yeşil elma görmek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, elini altına koyduğu her taşın altından allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına, elinin darlık görmeyeceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, kendisini çaresiz hissedeceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalet eder.

Rüyada kirmizi ve yeşil elma gördüyseniz:

  • Bazı konularda anlama zorluğu da çekmeniz olasıdır.

Rüyada kirmizi ve yeşil elma görmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil elma toplamak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil elma toplayıp yemek bazı sorunlarla uğraşılacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada büyük yeşil elma görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil elma ısırmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yeşil elma satmak güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü yeşil elma görmek parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada küçük yeşil elma yemek maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments