Rüyada ölü ziyaretine gitmek

Rüyada ölü ziyaretine gitmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölü ziyaretine gitmek gördüyseniz:

  • Gerçekte olanlarla size anlatılanlar tamamen birbirinden farklı olabilir.

Rüyada ölü ziyaretine gitmek yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada türbe ziyaretine gitmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada taziye ziyaretine gitmek etrafına güzel insanların dolacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev ziyaretine gitmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini ziyarete gitmek zararın telafi edileceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına delalettir.

Rüyada hastaya ziyarete gitmek dost ve akrabaların şaşırtılacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına alamet eder.

Rüyada birini ziyarete gitmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlık ziyaretine gitmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments