Rüyada ölü yaşlı adam görmek

Rüyada ölü yaşlı adam görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, güzel ve mutlu günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölü yaşlı adam gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada ölü yaşlı adam görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada yaşlı bir adamla kavga etmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı adamla sevgili olmak parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına yorulur.

Rüyada yaşlı beyaz sakallı adam görmek geçim derdinden kurtulacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı sakallı adam görmek yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı adama yemek vermek sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı bir adama su vermek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı bi adamla evlenmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments