Rüyada iki siyah at görmek

Rüyada iki siyah at görmek dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine delalet eder.

Rüyada iki siyah at gördüyseniz:

  • Bazı konuları eleştirmek yerine, bazı kişilerin, olayları ya da yaptıkları teklif veya önerilerdeki bazı konuları kendiliğinden fark etmesini beklemeniz durumunda, olayların daha rahat farkına varacaklarını gözlemleyebilirsiniz.

Rüyada siyah yarış atı görmek risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah atı sevmek aradığı aşkı bulacağına ve allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada iki siyah at görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya inanılır.

Rüyada siyah bir at görmek kendisi ile gururlanacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kanatlı siyah at görmek dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızgın siyah at görmek ortamın bir hayli gerileceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına yorulur.

Rüyada evin içinde siyah at görmek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine yorulur.

Rüyada siyah beyaz at görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments