Rüyada ölü köpek balığı görmek

Rüyada ölü köpek balığı görmek tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü köpek balığı gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren belli başlı düzenlemeler, planlar ya da iş birlikleri çok fazla karlı olmasa da, önemli tecrübeler kazanacağınızı veya kazandığınızı unutmamalısınız.

Rüyada ölü köpek balığı görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına işaret eder.

Rüyada köpek balığı ölüsü görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada köpek balıkları görmek çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine alamet eder.

Rüyada okyanusta köpek balığı görmek hayatının yolunda gideceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına alamet eder.

Rüyada köpek balığı tarafından ısırılmak sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada küçük köpek balığı görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, kimseden korkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek balık tutmak şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek balığı sevmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments