Rüyada ölü birinin cenazesini görmek

Rüyada ölü birinin cenazesini görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, işlerini yoluna koyacağına, rahatının yerinde olacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin cenazesini gördüyseniz:

  • Hobilerinize ayıracak pek çok zaman bulabileceksiniz.

Rüyada ölü ve cenaze görmek şifa bulacağına, aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün cenazesini görmek eskileri yâd edeceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün cenazesine gitmek sağlam bir kariyer edineceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada ölü birinin cenazesini görmek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, rahatın ve konforun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil cenaze örtüsü görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, günahkâr olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cenaze kefenlemek gücünün ve şansının yaver gideceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş annenin cenazesini görmek ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine alamet eder.

Rüyada bir evden cenaze çıktığını görmek yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments