Rüyada ölü babayı diri görmek

Rüyada ölü babayı diri görmek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü babayı diri gördüyseniz:

  • Geçmişte olan duygusal bir olayın mevcut fırsatları kaçırma ihtimali var.

Rüyada ölü babayı diri görmek bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret eder.

Rüyada ölü babasını diri görmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen babasını diri görmek yapılan ahlaksız davranışlara, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine yorulur.

Rüyada ölmüş babayı diri görmek işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada ölen babayı diri görmek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasını diri görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü diri ama hasta görmek hayata küseceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü akrabayı diri görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments