Rüyada ölü anne ve babayı görmek

Rüyada ölü anne ve babayı görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, verilen  sözlerin tutulacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada ölü anne ve babayı gördüyseniz:

  • Bildiğiniz şeylere odaklanmalısınız.

Rüyada ölü anne ve baba görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına delalet eder.

Rüyada ölü anne baba görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne babayı ölürken görmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü anne babayı görmek mutlu zamanlar geçireceğine, helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine delalettir.

Rüyada ölü anne ve babayı görmek bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin annesi ve babasını görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine rivayet eder.

Rüyada babasını ve annesini görmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada anne babayı öldü görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments