Rüyada ölü anne ve baba görmek

Rüyada ölü anne ve baba görmek düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü anne ve baba gördüyseniz:

  • Sır olarak sakladığınız birşey ortaya çıkabilir.

Rüyada ölü anne babayı görmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada anne babayı ölürken görmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü anne ve babayı görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ölü anne baba görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü anne ve baba görmek elinin darda kalmayacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine delalet eder.

Rüyada anne babasının ilişkiye girdiğini görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine alamet eder.

Rüyada başkasının anne babasını görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına delalet eder.

Rüyada anne ve babanın namaz kıldığını görmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments